Asiakaspalvelu

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun. Saatat löytää vastauksen nopeammin lukemalla käyttäjiä usein askarruttavista kysymyksistä.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Kuinka lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Voit yhdistää lainoja käytännössä kahdella eri tavalla: voit itsenäisesti hakea mitä tahansa riittävän suurta kulutusluottoa ja maksaa sillä pois haluamasi pienlainat. Voit myös käyttää lainoittajan tarjoamaa yhdistelypalvelua, jolloin haet vain haluamaasi summaa ja lainantarjoaja tekee lainojen yhdistämisen puolestasi.

Mitkä ovat lainojen yhdistämisen hyödyt?

Kun yhdistät useita pienlainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, voit säästää huomattavia summia kuukausittain. Useat lainat kerryttävät kukin omia kulujaan, joten yksi suurempi laina tulee usein edullisemmaksi. Asioit myös vain yhden lainottajan kanssa ja huolehdit vain yhdestä laskusta!

Tarjoaako Lainakerääjä vain yhdistelylainoja?

Löydät sivuiltamme monia erilaisia lainoja. Voit hakea pikavippejä, joustoluottoja, kulutusluottoja ja yhdistelylainoja 100 – 60 000 €. Valinta on täysin sinun!

Yhdistänkö lainat itsenäisesti vai voinko myös käyttää yhdistelypalvelua?

Voit yhdistää lainasi itse tai käyttää lainoittajan yhdistelypalveluita. Kaikki lainoittajat eivät tarjoa lainojen yhdistämistä palveluna. Palvelua tarjotaan osana lainahakemusta, mikäli se on mahdollista.

Voiko eläkeläinen hakea lainaa?

Kyllä voi! Merkitse tällöin työnantajakenttään olevasi eläkeläinen ja kerro mistä lähtien olet ollut eläkkeellä.

Saako työtön lainaa?

Työttömälle on mahdollista myöntää lainaa, mutta usein luotonantajat edellyttävät riittäviä tuloja, jotta voit maksaa lainan myös takaisin.

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

Lainakeraaja.fi kilpailuttaa lainahakemukset usean luotonantajan kesken. Luottopäätöksen tekee kuitenkin aina luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa päätökseen tai tiedä syytä hylätylle lainahakemukselle. Usein negatiivinen luottopäätös johtuu siitä, että luotonantajan kriteerien perusteella tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun.

Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?

Voit hakea lainaa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä. Luotonantajat eivät kuitenkaan yleensä anna sinulle lainatarjousta.

Mikä on Lainakeraaja.fin ikäraja?

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat. Luotonantajilla on tämän lisäksi omia ikärajoitteita, jotka vaikuttavat luottopäätökseen.

Asiakaspalvelu

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.