Kulutusluotto

Jopa 44 tarjousta 1 hakemuksella – hakemus on ilmainen etkä sitoudu mihinkään

7 vuotta
Käyttämällä palveluitamme annat suostumuksesi sille, että käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytäntömme määrittelemällä tavalla.
Yhteistyössä:
salus logosortter logoaxo logo

Miten Lainakeraaja Auttaa Kulutusluoton Hankinnassa

Lainakeraaja.fi auttaa asiakkaita hankkimaan kulutusluottoja vertailemalla monipuolisesti lainatarjouksia. Palvelun kautta asiakkaat voivat saada lainatarjouksia jopa 44 eri pankilta ja rahoituslaitokselta, mahdollistaen parhaimpien ehtojen ja korkojen löytämisen. He tarjoavat helpon ja nopean tavan hakea kulutusluottoa, mikä auttaa säästämään aikaa ja rahaa.

Hae kulutusluottoa ja säästä rahaa LainaPalvelusin kautta:

 1. Lähetä hakemus

  Täytä ja lähetä LainaPalvelusin lainahakemus nopeasti ja vaivattomasti.

 2. Vertaile tarjouksia

  Me kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotta voit vertailla ja valita sinulle sopivimman lainan.

 3. Allekirjoita ja Saat Rahat

  Kun olet valinnut parhaan lainatarjouksen, allekirjoita sopimus ja rahat voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana.

Mikä on Kulutusluotto?

Kulutusluotto on joustava rahoitusvaihtoehto, joka auttaa sinua rahoittamaan suurempia hankintoja tai yllättäviä menoja. Tämä lainamuoto on suosittu Suomessa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden lainata rahaa ilman vakuuksia, mikä tekee lainan saamisesta nopeampaa ja yksinkertaisempaa kuin perinteisissä pankkilainoissa. Kulutusluotot vaihtelevat tyypillisesti muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin, ja niiden takaisinmaksuaika voi venyä useisiin vuosiin.

Kulutusluottojen korko ja muut ehdot riippuvat lainanantajan riskinarvioinnista ja lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta. Korot voivat vaihdella suuresti eri tarjoajien ja lainasummien välillä.

Lainan määrä3 000 €
Laina-aika4 vuotta
Maksuerä67,88 € – 88,75 €
LyhennystapaKiinteä tasaerä
Lainan korko4,11 % – 18,4 %
Todellinen vuosikorko (Minimit ja maksimit)Min 4,19 % – Maks 20,0 %
Tarjottava laina-aika (Minimit ja maksimit)12-180 kuukautta
Lisämaksut0 €
Luottokustannukset258,24 € – 1 260 €
Luotto ja luottokustannukset yhteensä3 258,24 € – 4 260 €
Esimerkki lainasta

Kulutusluoton Hyödyt ja Haitat

Kulutusluotto tarjoaa monia etuja, mutta mukana tulee myös joitakin haittapuolia. Alla käsittelen näitä seikkoja yksityiskohtaisemmin.

Kulutusluottojen hyödyt ovat selvät. Ne tarjoavat joustavuutta ja mahdollisuuden saada rahoitusta nopeasti, mikä on erityisen hyödyllistä äkillisissä rahoitustarpeissa. Kulutusluotot ovat usein vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että lainan saaminen voi olla helpompaa verrattuna vakuudellisiin lainoihin. Lisäksi lainan käyttötarkoitus on yleensä vapaa, mikä antaa lainanottajalle vapauden käyttää rahat haluamallaan tavalla.

Toisaalta kulutusluottojen haittapuolet liittyvät usein niiden kustannuksiin. Korkeampi korko verrattuna vakuudellisiin lainoihin voi tehdä lainasta kalliimman pitkällä aikavälillä. Lisäksi lainanantajien tarjoamat ehdot voivat vaihdella suuresti, mikä tekee lainojen vertailusta kriittisen. On myös olemassa riski, että lainanottajat ottavat liikaa velkaa suhteessa tuloihinsa.

Hyödyt:

 • Joustavuus ja nopea saatavuus
 • Ei vaadi vakuuksia
 • Vapaa käyttötarkoitus

Haitat:

 • Korkeammat korot kuin vakuudellisissa lainoissa
 • Vaihtelevat lainaehdot
 • Ylivelkaantumisen riski

Paras Paikka Ottaa Kulutusluotto

Kulutusluoton valinnassa on tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjoamia palveluita sekä niiden Trustpilot-arviointeja. Trustpilot-arvostelut antavat arvokasta tietoa lainanantajien asiakaspalvelusta ja luotettavuudesta, mikä on keskeistä lainaa valittaessa. Kulutusluottojen vertailu on välttämätöntä monestakin syystä:

 • Korkotarjousten Eroavaisuudet: Lainanantajien tarjoamat korot voivat vaihdella huomattavasti, joten vertailu auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon.
 • Lainaehdot: Eri lainanantajilla on erilaiset ehdot lainan takaisinmaksulle, kuten aikataulut ja mahdolliset lisämaksut.
 • Asiakaskokemus: Asiakasarviot ja palvelun laatu ovat tärkeitä tekijöitä lainantarjoajan valinnassa.

Kulutusluoton ottaminen on merkittävä taloudellinen päätös. Vertailemalla lainanantajia voit varmistaa, että saat lainan, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Tämä voi säästää sinua pitkällä aikavälillä sekä rahallisesti että stressin osalta. Muista aina vertailla lainatarjouksia huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Mikä on Todellinen Vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on keskeinen käsite, kun puhutaan kulutusluotoista. Se kuvastaa lainan todellisia vuotuisia kustannuksia, sisältäen koron lisäksi muut mahdolliset kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko antaa tarkan kuvan lainan kokonaiskustannuksista, mikä tekee eri lainatarjousten vertailusta helpompaa ja läpinäkyvämpää.

Todellisen vuosikoron merkitys lainan ottajalle on suuri. Se ei ainoastaan auta ymmärtämään lainan kokonaiskustannuksia, mutta myös mahdollistaa eri lainojen kustannusten vertailemisen tasavertaisesti. Lainan valinnassa pelkkä nimelliskorko ei anna kattavaa kuvaa lainan todellisista kustannuksista, joten todellisen vuosikoron tarkastelu on välttämätöntä taloudellisesti järkevän päätöksen tekemiseksi.

Milloin Kulutusluotto Voi Olla Hyödyllinen?

Kulutusluotto voi olla hyödyllinen monenlaisissa tilanteissa, joissa tarvitaan joustavaa ja nopeaa rahoitusta. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Äkilliset Menot: Esimerkiksi auton korjaus tai lääkärilaskut, jotka ilmestyvät odottamatta.
 • Kotiin Liittyvät Hankinnat: Kuten huonekalujen tai kodinkoneiden ostaminen.
 • Matkustus: Rahoittamaan odottamattoman tai unelmaloman.
 • Häät tai Muut Tapahtumat: Järjestämään merkittäviä perhetapahtumia.
 • Koulutusmaksut: Opintojen tai kurssien rahoittamiseen.
 • Velkojen Yhdistäminen: Useiden pienempien velkojen yhdistämiseen yhdeksi hallittavaksi lainaksi.

Näissä tilanteissa kulutusluotto voi tarjota tarvittavan taloudellisen tuen, auttaen selviytymään tilanteista, jotka vaativat välitöntä rahoitusta. On tärkeää muistaa harkita lainan ottamista huolellisesti ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu sopii omaan talousarvioon.

Yhteenveto

Kulutusluotto on suosittu lainamuoto Suomessa, joka tarjoaa joustavuutta ja nopeaa rahoitusta. Se on usein vakuudeton, mahdollistaen lainan nopean saannin. Todellinen vuosikorko on keskeinen lainan kustannusten arvioinnissa, kattaen korot ja kaikki muut kulut. Lainoja vertailtaessa on tärkeää tarkastella lainanantajien Trustpilot-arvioita ja lainaehdot huolellisesti.

Kulutusluotto voi olla hyödyllinen monissa tilanteissa, kuten äkillisissä menoissa, kodin hankinnoissa, matkustuksessa, tapahtumien järjestämisessä, koulutusmaksuissa tai velkojen yhdistämisessä. Lainan ottaminen on merkittävä taloudellinen päätös, joten on tärkeää varmistaa, että laina sopii omaan talousarvioon ja tarpeisiin.

Lainan valintaan vaikuttavat tekijät, kuten korot, ehdot ja asiakaskokemus, korostavat vertailun tärkeyttä. Vertailu auttaa löytämään edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon, minimoiden taloudelliset riskit ja mahdolliset pitkäaikaiset kustannukset.